Boda Borg

Boda Borg – ett äventyr ni sent kommer att glömma!

För att Questa behöver ni inga särskilda kunskaper eller speciell utrustning. Hos oss deltar alla på lika villkor och gruppens styrka betyder allt. Äventyrslystna lag i alla åldrar kan ta sig an utmaningarna. Ni hinner uppleva mycket och ha otroligt roligt tillsammans redan på ett par timmar.

Hur går det till? 
Boda Borg handlar om att klara Questar genom att lösa dess utmaningar. Varje Quest består utav två till fem utmaningar som är fördelade i lika många rum. För att klara en Quest måste man klara alla utmaningar. Utmaningarna varierar från att vara fysiskt lätta till fysiskt svåra där det även gäller att använda den viktigaste muskeln mellan axlarna. När man klarat en Quest får man tillgång till en Quest-stämpel som man stämplar i ett stämpelkort. Klarar man inte av Questen så får man börja om från början igen i första rummet. Man får göra om så många gånger man hinner. I dag har vi 20 Questar (som vi även förnyar eller bygger om för att göra det mer utmanande) och det går att samla 24 stämplar.

Hur många ska man vara?
För att klara alla Questar krävs minst tre personer men några går att utföra på två. Max antal personer per grupp/lag rekommenderas till fem personer. Att hjälpa varandra som ett lag är en förutsättning för att nå stämpeln. 

Äventyret väntar. Blir du nästa Quest-mästare? Experience the Quest!