Fakta

Det är utmanande Quest´s (en följd av utmaningar, tidigare benämnt som banor) av fysiskt varierande svårighetsgrad. I gröna Quest´s promenerar ni igenom. Dessa Quest´s är även anpassade för rörelsehindrade. I röda Quest´s krävs det lite krypande och ålande. I svarta Quest´s, som är mest fysiskt utmanande, ska det krypas, klättras och ålas.

Det hela går att jämföra med det gamla tv-spelet Super Mario Bros – En nivå består av ett antal uppgifter som man ska klara av för att kunna ta sig till nästa nivå, men se upp för fällorna utmed vägen.  Varje utmaning (kallades tidigare för rum) har ett eller flera problem som ska lösas och när det är gjort går ni vidare till nästa nivå, som här betyder nästa utmaning.

Målet är att på varje Quest få en stämpel, vilken ni hittar i den sista utmaningen, som bevis på att ni klarat av att lösa just det problemet på ett kreativt och listigt sätt. Men kom ihåg att lösningen kanske inte är den självklara – att tänka i nya ”banor” kan löna sig.

Så koppla på samarbetsförmågan och fantasin och kom och lek i Boda Borg hos oss på Multi Challenge!

Om du klarar alla Quest´s inom 4 timmar, vinner du/ni en Boda Borg Quest Master tröja. Den kan ej köpas, bara förtjänas. För att vinna tröjan ska man säga till i receptionen innan man börjar så att man får starttiden registrerad!