Laserhall

Utmana dina kompisar i laserhallen

Laserhallen är ett spännande och intensiv upplevelse som går ut på att samla poäng genom att träffa motståndare med laserstrålar. Detta görs i vår arena med ett spännande tema (förstärkt med rök, ljud- och ljuseffekter) med hinder, torn, gångar, byggnader mm som man kan använda sig av under spelets gång. Minst 2 personer krävs för att kunna spela.

Varje spelare bär en väst med en laserpistol som har inbyggt ljus och ljud. Laserhallen erbjuder två typer av spel:

LAGSPEL
Standardspel där minst två lag (upp till 6 lag) med olika färg på västen möter varandra. Laget med mest poäng vinner. Rekommenderas om man är mellan 6-16 spelare.

ALLA MOT ALLA
Oavsett färg på västen så är det alla mot alla som gäller. Spelaren med mest poäng vinner. Rekommenderas om man är få eller ojämn antal (färre än 6).

Det går även att få bonuspoäng under ett spel. I arenan finns även speciella mål som går att skjuta på som kan ge olika egenskaper till ens utrustning. Innan spel gås detta genom.

Ett spel pågår i 20 minuter och efter avslutat spel visas ens personliga och lagets totalpoäng (vid lagspel) på en skärm.

Bokar ni för 12 personer eller fler kan ni begära att spela själva om ni så önskar (dock ej vid specialevents och Storsjöcupen).  Du kan boka antingen genom att maila till oss på info@multichallenge.se eller via telefon på 063 – 14 05 40. Rekommenderar att ni alltid bokar vid lov och helger.