Skolor & skolresor

Ladda ner vår Skolreseguide 2019 (kräver acrobat reader)! Där ser du allt vi kan erbjuda för just er skolklass! Priserna i guiden och på sidan gäller fram till 1 september 2019. Du kan även läsa om skolresepaketen på vår hemsida.

En positiv kick som varar länge!

Hos företagen vet man hur viktigt det är med en bra start på ett nytt projekt. En ny termin är ett projekt som behöver en minst lika bra start. Här hos oss på Multi Challenge hjälper vi er till en kanonbörjan på den nya terminen. Vi har aktiviteter som utmanar och utvecklar både elever och lärare. Våra aktiviteter passar barn och ungdomar i alla åldrar. Låt elever och lärare, lära känna varandra genom lek och spännande upptåg.

Många av våra aktiviteter kräver att ni samarbetar och försöker tänka ut kluriga lösningar tillsammans. Vi har ett flertal olika paketlösningar, kolla in dessa under rubriken paket.

Planera skolresan redan nu

Få en härlig och rolig avrundning på skolåret genom att komma och leka på Multi Challenge. Många spännande upptåg fyllda med skratt och spänning. Förlägg skolresan till Östersund med ett besök på Multi Challenge.

Genom olika paket med olika tidsåtgång kan ni lätt planera in ett stopp hos oss i äventyrshuset. Vi hjälper er med allt från boende och aktiviteter hos oss och andra samarbetspartners. Vi har resegarantiförsäkring via Visita.

Använd vårt skolreseformulär

Vi har tagit fram ett formulär för skolresor för att underlätta planerandet. Det är inget bindande avtal utan en förfrågan (finns det plats, kostnad osv). Klicka på knappen ”SKOLRESEFÖRFRÅGAN” eller gå via länken ”Formulär förfrågan skolresor” på höger sida.

Kontakta oss redan nu, så hjälper vi även er med planeringen, för en superupplevelse här hos oss. För mer info ring 063-14 05 40.