Utmana dina vänner
i laserhallen

Känn adrenalinet pumpa på Laserhallen i Östersund! Utmana familjen, kompisarna, föreningen eller företaget på en actionfylld kamp. I vår laserhall kan 2 till 20 personer spela samtidigt mot varandra eller i lag i en spännande miljö med byggnader, gångar, torn och olika hinder.

Boka laserhall

Laserhall – En sport utöver det vanliga med action och spänning

Laserhallen, även kallad lasertag, är en spännande och intensiv upplevelse som går ut på att samla poäng genom att träffa motståndare med laserstrålar. Varje spelare bär en väst med en laserpistol som har inbyggt ljus och ljud.

Tävlingen körs i vår arena inne på Multi Challenge i Östersund, där banan har ett spännande tema (förstärkt med rök, ljud- och ljuseffekter) med hinder, torn, gångar, byggnader mm som man kan använda sig av under spelets gång.

Innan ni börjar får ni en genomgång av säkerhetsreglerna och spelreglerna av en instruktör. Därefter delar ni upp er i två lag, tar på er utrustningen och börjar spela. Varje spel ställer höga krav på strategi och teamwork. Det registreras poäng både för laget och för dig som individuellt. När spelet är slut så finns lagets resultat på en scoreboard utanför arenan och alla spelare får även ett eget matchprotokoll. Här ser du dina individuella poäng som du fått baserat på antal träffar. Ett 20 minuters spel i laserhallen motsvarar 30 minuters konditionsträningspass.

1 spel: 155kr/person
2 spel: 230kr/person

Varje spel tar 20 minuter att genomföra.

Bokar ni laserhall för 12 personer eller flera så kan ni önska att spela själva. Med reservation för storsjöcupsveckan eller andra större evenemangsdagar.

Standardspel där minst två lag (upp till 6 lag) med olika färg på västen möter varandra. Laget med mest poäng vinner. Rekommenderas om man är mellan 6-20 spelare.

Oavsett färg på västen så är det alla mot alla som gäller. Spelaren med mest poäng vinner.

Det går även att få bonuspoäng under ett spel. I arenan finns även speciella mål som går att skjuta på som kan ge olika egenskaper till ens utrustning. Innan spel gås detta genom.

Ett spel pågår i 20 minuter och efter avslutat spel visas ens personliga och lagets totalpoäng (vid lagspel) på en skärm.

Drop in alla dagar

Du kan även Boka din plats i Laserhallen (främst vid helger och lov).

Bokar ni för 12 personer eller fler kan ni begära att spela själva om ni så önskar.  

Boka kan du göra via mail info@multichallenge.se , telefon på 063 – 14 05 40 eller

Onlinebokning