Multi Challenge – nöjescenter och äventyrshus i Östersund

Välkommen till Multi Challenge – en av Sveriges största nöjescenter. På vår anläggning i centrala Östersund väntar äventyr, spännande upplevelser och roliga aktiviteter som passar för både vuxna och barn.

Se våra aktiviteterGå till onlinebokningen

Ett äventyrshus tar form

Multi Challenge är ett av de företag som nyskapades efter försvarsnedläggningen. Då regeringen lämnade sin proposition hösten 2004, satte sig Dennis Blom, Jan Målberg och Stefan Pålsson ner och funderade över framtiden. Att stanna kvar i Östersund och fortsätta jobba med människor var en av de viktigaste utgångspunkterna.

Affärsidé

Multi Challenge skall erbjuda företag, grupper och enskilda personer möjlighet, att året runt i en intressant och stimulerande miljö under ett tak, prova på utvecklande, utmanande och roliga aktiviteter.

USP

Försvarslöst Roligt!

Boda Borg

Boda Borg finns på 7 ställen i Sverige! Utanför Sverige finns även ett på Irland och sedan hösten 2015 har USA fått sitt första Boda Borg i Boston.

Funktionsnedsättning

Vi på Multi Challenge anpassar oss för att du ska kunna genomföra majoriteten av våra aktiviteter oberoende av hinder eller funktionsnedsättning. Boda Borg, Laserhall och Biljard är exemepl på aktiviteter som är utformade för att kunna genomföras av ALLA. 

Hitta till oss

Regelbundet busstrafik till och från nöjescentret bussarna med 2an, 6an och 9an från Bussstationen i centrala Östersund.

Busstiderna hittar du även på:
https://www.nettbuss.se/tidtabeller/stadsbuss

Jobba hos oss

Multi Challenge och Tiki Grill / Drinks har en tight arbetsgrupp med närmare 30 medarbetare. Vi lever för våra gäster och för att göra deras besök unikt. För att passa hos oss behöver du vara serviceminded utöver det vanliga och viljan att utvecklas som människa. Vi söker löpande fler medarbetare. Är detta något för dig kom och lämna personligt brev & CV!

Aktivitetsvärd 

Timanställning för kvällar, helger och lov.

 
Kock och Serveringspersonal
Erfaren restaurangpersonal med god förmåga skapa egna rutiner och bygga struktur från grunden. Behov av både fast och timanställning så väl som vardagar, kvällar och helger.
 

 

Kollektivavtal

Vi har kollektivavtal. #braställe

Onlinebokning