Multi Challenge – nöjescenter och äventyrshus i Östersund

Välkommen till Multi Challenge – en av Sveriges största nöjescenter. På vår anläggning i centrala Östersund väntar äventyr, spännande upplevelser och roliga aktiviteter som passar för både vuxna och barn.

Se våra aktiviteterGå till onlinebokningen

Ett äventyrshus tar form

Nöjescentret Multi Challenge är ett av de företag som nyskapades efter försvarsnedläggningen efter att regeringen lämnade sin proposition hösten 2004.

TIKI Grill / Drink är en del av expansionen som nöjescentret Multi Challenge påbörjade 2017.
Restaurangen är 1200 m2 och är i anslutning till det totala 7000 m2 stora nöjescentret vilket gör restaurangen unik på många vis. Även fast restaurangen är en egen del av verksamhet så finns här ett tätt samarbete mellan Nöjescentret och Restaurangen men största fokus på gästbemötande.

Affärsidé

Multi Challenge skall erbjuda företag, grupper och enskilda personer möjlighet, att året runt i en intressant och stimulerande miljö under ett tak, prova på utvecklande, utmanande och roliga aktiviteter.

Hitta till oss

Regelbundet busstrafik till och från nöjescentret bussarna med 2an, 6an och 9an från Bussstationen i centrala Östersund.

Busstiderna hittar du även på:
https://www.vy.se/trafik-och-linjer/tidtabeller/tidtabeller-for-stadsbussar

Till och från

Stor asfalterad parkering, handikapplatser finns i nära anslutning till entrén. Separat parkering finns i anslutning till Vandrarhemmet.

Boda Borg

Boda Borg finns på 7 anläggningar i Sverige! Utanför Sverige finns även ett på Irland och sedan hösten 2015 har USA fått sitt första Boda Borg i Boston. Läs mer om tillgängligheten i Boda Bord här.

 

Jobba hos oss

Multi Challenge och Tiki Grill / Drinks har en tight arbetsgrupp med närmare 30 medarbetare. Vi lever för våra gäster och för att göra deras besök unikt. För att passa hos oss behöver du vara serviceminded utöver det vanliga och viljan att utvecklas som människa. Vi söker löpande fler medarbetare. Är detta något för dig kom och lämna personligt brev & CV!

Aktivitetsvärd 

Timanställning för kvällar, helger och lov.

 
Kock och Serveringspersonal
Erfaren restaurangpersonal med god förmåga skapa egna rutiner och bygga struktur från grunden. Behov av både fast och timanställning så väl som vardagar, kvällar och helger.
 

 

Kollektivavtal

Vi har kollektivavtal. #braställe

Onlinebokning