Multi Challenge – nöjescenter och äventyrshus i Östersund

Välkommen till Multi Challenge – en av Sveriges största nöjescenter. På vår anläggning i centrala Östersund väntar äventyr, spännande upplevelser och roliga aktiviteter som passar för både vuxna och barn.

Se våra aktiviteterGå till onlinebokningen

Guld Stjärnan 2022 – Jämtland och härjedalen

Motivering:
Multichallenge-gänget tar hand om gästerna på allra bästa sätt, inte minst studenterna i staden. Hos dem är det lätt att känna sig som en familjemedlem och därför är de en självklar mottagare av Guldstjärnan 2022.”

Ett äventyrshus tar form

Nöjescentret Multi Challenge är ett av de företag som nyskapades efter försvarsnedläggningen efter att regeringen lämnade sin proposition hösten 2004.

TIKI Grill / Drink är en del av expansionen som nöjescentret Multi Challenge påbörjade 2017.
Restaurangen är 1200 m2 och är i anslutning till det totala 7000 m2 stora nöjescentret vilket gör restaurangen unik på många vis. Även fast restaurangen är en egen del av verksamhet så finns här ett tätt samarbete mellan Nöjescentret och Restaurangen men största fokus på gästbemötande.

Affärsidé

Multi Challenge skall erbjuda företag, grupper och enskilda personer möjlighet, att året runt i en intressant och stimulerande miljö under ett tak, prova på utvecklande, utmanande och roliga aktiviteter.

Hitta till oss

Regelbundet busstrafik till och från nöjescentret bussarna med 2an, 6an och 9an från Bussstationen i centrala Östersund.

Busstiderna hittar du även på:
https://www.vy.se/trafik-och-linjer/tidtabeller/tidtabeller-for-stadsbussar

Till och från – Parkering

Stor asfalterad parkering, handikapplatser finns i nära anslutning till entrén. Separat parkering finns i anslutning till Vandrarhemmet.

Det finns även fler parkeringsplatser längs Tjalmargatan och på andra sidan huset längs bangårdsgatan vid Storsjötorg.


Tryck för större bild

Elbilsladdare 

Vi har totalt 4 ladduttag vid vår anläggning med laddeffekt på upp till 22kw.
Här laddar du enkelt genom att ladda ner weblerappen för att påbörja laddningen. 

2 av dessa uttag finner du vid stora parkeringen vid Multi Challenge och Tiki Grill / Drinks och 
2 st finns vid vårt vandrarhem på Midgårdsgatan (parkeringstillstånd behövs vid vandrarhemmet).

Boda Borg

Boda Borg finns på 7 anläggningar i Sverige! Utanför Sverige finns även ett på Irland och sedan hösten 2015 har USA fått sitt första Boda Borg i Boston. Läs mer om tillgängligheten i Boda Bord här.

 

Jobba hos oss

Multi Challenge och Tiki Grill / Drinks har en tight arbetsgrupp med närmare 30 medarbetare. Vi lever för våra gäster och för att göra deras besök unikt. För att passa hos oss behöver du vara serviceminded utöver det vanliga och viljan att utvecklas som människa. Vi söker löpande fler medarbetare. Är detta något för dig kom och lämna personligt brev & CV!

Aktivitetsvärd

Timanställning för kvällar, helger och lov.

Kock och Serveringspersonal

Erfaren restaurangpersonal med god förmåga skapa egna rutiner och bygga struktur från grunden. Behov av både fast och timanställning så väl som vardagar, kvällar och helger.

Hållbarhets arbete

 

Stolt sponsor till bland annat:

Stolt sponsor till bland annat Aktivskola, Nattvandrarna, Tobaksfri Dui, Storsjöcupen, IFK, OPE  mfl.

 

Kollektivavtal

Vi har kollektivavtal. #braställe

Onlinebokning