Boda Borg – Östersunds mest utmanade äventyr

Boda Borg är en av alla spännande aktiviteter du hittar hos Multi Challenge i Östersund. Här handlar det om att se vem i gänget som klarar flest Questar genom att lösa olika utmaningar tillsammans – så som att lösa gåtor, vara pricksäker, hålla balansen, klättra, krypa, vara kvick, ha bollsinne, vara uthållig och framförallt tänka i nya banor.

Boka Boda Borg

Boda Borg Östersund

För att lösa Questar på Boda Borg behöver ni inga särskilda kunskaper eller någon speciell utrustning. Hos oss deltar alla på lika villkor och gruppens styrka betyder allt. Rekommenderad gruppstorlek är mellan 3 och 5 personer och rekommenderad ålder är från 9 år. Ni hinner uppleva mycket och ha otroligt roligt tillsammans på bara ett par timmar, men är det första gången ni testar Boda Borg rekommenderar vi att ni kör 5 timmar.

NYHETER 2023

Fairytale “once upon a time”

Välkommen till sagornas värld!
Premiär våren 2023!

2022

Swift “hit and run”

En polulär quest med högt tempo.

The Heist “Reveal it and steal it”

Testa den spännande questen “The Heist” och var med att avslöja miljonärsklubbens hemligheter.

Boda Borg – Experience the quest!
  • 5 timmar:      265 kr (rekommenderas vid ett första besök)
  • 2 timmar:      200 kr 

Obs! Priser och tider kan justeras vid specialarrangemang som tex Boda Booooo. Inga rabatter kan nyttjas vid Boda Booooo.

Boda Borg handlar om att klara Questar genom att lösa dess utmaningar. Varje Quest består utav två till fem utmaningar som är fördelade i lika många rum. För att klara en Quest måste man klara alla utmaningar. Utmaningarna varierar från att vara fysiskt lätta till fysiskt svåra där det även gäller att använda den viktigaste muskeln mellan axlarna. När man klarat en Quest får man tillgång till en Quest-stämpel som man stämplar i ett stämpelkort. Klarar man inte av Questen så får man börja om från början igen i första rummet. Man får göra om så många gånger man hinner. I dag har vi 20 Questar (Ibland är det färre då vi även förnyar eller bygger om Questar för att göra det mer utmanande) och det går att samla 24 stämplar.

Minst antal per grupp: 3 personer (några Questar går att utföra på 2 personer).
Max antal per grupp: 5 personer

Att hjälpa varandra som ett lag är en förutsättning för att nå stämpeln. Äventyret väntar. Blir du nästa Quest-mästare? Experience the Quest!

BLI EN QUEST MASTER!
Vi har ytterligare en utmaning för er som gör Boda Borg hos oss. Nämligen att bli en Quest Master. Om ni lyckas samla alla Quest-stämplar inom 4 timmar,  är belöningen varsin Quest Master tröja.

HUR GÖR JAG?

  • Köp entré till Boda Borg
  • Meddela att ni kör för att bli en Quest Master.
  • Få en starttid av personalen vid ankomst
  • Få alla stämplar inom 4 timmar
  • Tiden kan ej pausas
  • Ledtrådar ges ej ut
  • Tröjan kan ej köpas
  • Tröjan fås endast en gång med samma stämplar

Antalet stämplar kan variera (vid nybygge, reparationer och uppgraderingar) fråga därför vår personal hur många stämplar som krävs.

Drop in alla dagar

Du kan även Boka din plats på Boda Borg (främst vid helger och lov).

Boka kan du göra via mail info@multichallenge.se , telefon på 063 – 14 05 40 eller

Onlinebokning