Boda Borg – Östersunds mest utmanade äventyr

Boda Borg är en av alla spännande aktiviteter du hittar hos Multi Challenge i Östersund. Här handlar det om att se vem i gänget som klarar flest Questar genom att lösa olika utmaningar tillsammans – så som att vara pricksäker, hålla balansen, klättra, krypa, vara snabb, ha bollsinne, vara uthållig, träna din styrka och framförallt tänka i nya banor.

Boka Boda Borg

Boda Borg Östersund

För att lösa Questar på Boda Borg behöver ni inga särskilda kunskaper eller någon speciell utrustning. Ni behöver ha skor på er, fritidsskor och gymnastikskor rekommenderas. Förutom det rekommenderar vi smidiga och oömma kläder. Det är inte ovanligt att man blir svettig. Varma ytterkläder och tröjor kan man låsa in i skåp. Tänk på att Questing involverar balans och hopp samt en del krypande, och klättrande när ni väljer kläder.

Hos oss deltar alla på lika villkor och gruppens styrka betyder allt. Rekommenderad gruppstorlek är mellan 3 och 5 personer och rekommenderad ålder är från 9 år. Ni hinner uppleva mycket och ha otroligt roligt tillsammans på bara ett par timmar, men är det första gången ni testar Boda Borg rekommenderar vi att ni kör 5 timmar.

Tillgänglighet – Quest information

Vi har summerat vilka begränsningar respektive Quest (bana) har. Läs mer nedan!  

2024:
NY QUEST – XELA-00 “Trust me, I´m an engineer!” –
Världspremiär sommaren 2024

2023:

Ny quest: M-O-J “Keep calm and smile on”

Ny quest: Fairytale “once upon a time”

Välkommen till sagornas värld!

Företagsmästerskapet Juli 2023

 

2022:

Swift “hit and run”

En populär Quest med högt tempo.

The Heist “Reveal it and steal it”

Testa den spännande questen “The Heist” och var med att avslöja miljonärsklubbens hemligheter.

Boda Borg – Experience the quest!

TVÄLINGAR:

Pågående eller kommande, Internationella, nationella och regionala tävlingar:

BODACUPEN – 28 Juni – 4 Juli 2024.
In collaboration with Storsjöcupen – International youth tournament.
Read more here!

SWEDISH CHAMPIONSHIP 2025 – More information will come in autumn 2024.

FÖRETAGSMÄSTERSKAPEN Januari 2025, Mer info kommer. 

 • 5 timmar:      265 kr (rekommenderas vid ett första besök)
 • 2 timmar:      200 kr

Obs! Priser och tider kan justeras vid specialarrangemang som tex Boda Booooo. Inga rabatter kan nyttjas vid Boda Booooo.

Prisbord
Självklart har vi även möjlighet att erbjuda ett fint prisbord och hjälpa till med prisutdelning om så önskas. 

 • Pokaler:        Fr 150 kr
 • Medaljer:      40 kr st

Boda Borg handlar om att klara Questar genom att lösa dess utmaningar. Varje Quest består utav två till tre utmaningar som är fördelade i lika många rum. För att klara en Quest måste man klara alla utmaningar. Utmaningarna varierar från att vara fysiskt lätta till fysiskt svåra där det även gäller att använda den viktigaste muskeln mellan axlarna. När man klarat en Quest får man tillgång till en Quest-stämpel som man stämplar i ett stämpelkort. Klarar man inte av Questen så får man börja om från början igen i första rummet. Man får göra om så många gånger man hinner. I dag har vi 20 Questar (Ibland är det färre då vi även förnyar eller bygger om Questar för att göra det mer utmanande) och det går att samla 25 stämplar. Känner du för ett riktigt fysiskt träningspass ska du välja svarta och röda Questar. Vill du utmana dig och din grupp med lättare fysisk teambuildning ska du välja gröna Questar. Du kan kombinera som du vill.

Minst antal per grupp: 3 personer (några Questar går att utföra på 2 personer).
Max antal per grupp: 5 personer

Att hjälpa varandra som ett lag är en förutsättning för att nå stämpeln. Äventyret väntar. Blir du nästa Quest-mästare? Experience the Quest!

BLI EN QUEST MASTER!
Vi har ytterligare en utmaning för er som gör Boda Borg hos oss. Tävla om att bli en Quest Master. Det innebär att om ett lag lyckas klara alla Questar och samlat samtliga stämplar inom 4 timmar kan man titulera sig som Quest Master och där alla i laget erhåller varsin Quest Master tröja. Du kan samla Mastertröjor från alla anläggningar i Sverige. Tävlingar av olika former hålls med jämna mellanrum på Boda Borgs anläggningar.

HUR GÖR JAG?

 • Köp entré till Boda Borg
 • Meddela att ni kör för att bli en Quest Master.
 • Få en starttid av personalen vid ankomst
 • Få alla stämplar inom 4 timmar
 • Tiden kan ej pausas
 • Ledtrådar ges ej ut
 • Tröjan kan ej köpas
 • Tröjan fås endast en gång med samma stämplar

Antalet stämplar kan variera (vid nybygge, reparationer och uppgraderingar) fråga därför vår personal hur många stämplar som krävs.

Drop in alla dagar

Du kan även Boka din plats på Boda Borg (främst vid helger och lov).

Boka kan du göra via mail info@multichallenge.se , telefon på 063 – 14 05 40 eller

Boda Borg skapades och grundades i Sverige på mitten av 90 talet. Vårt koncept med Questar var först ut i Reality-Gaming sektorn i en era som kännetecknas av datorspel, dokusåpor och actionfilmer. Våra besökare lockades av möjligheten att själva kunna delta, fysiskt och mentalt, i aktiviteter från spel och film. Inga filmer, inga dataspel, bara du och uppgiften i Questarna. Resultatet är Boda Borg.

Boda Borg och Questing är både något man kan tävla i, och delta i Boda Borg SM, och något som familjen upplever tillsammans och växer med.

Januari 2024
Företagskampen är en återkommande tävling skapat för företagsgrupper. 

Bilda lag och tävla i Boda Borgs Questar. Ni får en genomgång av personalen med tävlingsregler. Olika svårighetsgrader gör att alla kan vara med! I mitten av passet tas det en paus för lite vila, fika eller lunch.

Tävlingen avslutas med prisutdelning med medaljer där vinnande lag i företaget koras. Det bästa laget kvalificerar sig också till företagsmästerskapen där bästa företag koras efter avslutad tävlingsperiod. Vinnaren kommer presenteras via sociala medier med bild och företagslogga.

medal icon

Komplettera er bokning med Fika, lunch eller varför inte avsluta med en middag Restaurangen Tiki Grill/Drinks.

Behöver ni mer information eller hjälp att boka?
Ring 063-140540 eller maila oss på info@multichallenge.se

Pris/person
230 kr exl moms.
Gäller antal om 6 personer eller fler.

Programförslag:
10:00 – 15:00 Tävling i Boda Borg´s Quests
12:00 – 12:30 Vila/Fika
15:00 – 15:15 Prisutdelning

Onlinebokning