Tävla 28 Juni - 4 Juli

Boda Borg + Storsjöcupen. För er som inte får nog av fotboll och tävlingar kan ni även delta i Boda-cupen som är en tävling i samarbete mellan Storsjöcupen och aktivitetscentret Multi Challenge, som arrangeras mellan 28 juni – 4 Juli.

Boka Biljett till Boda Borg

BODA CUPEN 2024

Dag(ar)

:

Timme(s)

:

Minut(er)

:

Andra(s)

BODA CUPEN

Var med på utlottningen av 20 kg LÖSVIKTSGODIS eller kamma hem vinsten av en stooor Kexchoklad (nästan 2 kilo!) och pokalen av Boda Cupen 2024!

Vilket lag är mästarna även utanför planen?


Hur går det till?

1. Boka biljett till Boda Borg. Ni bokar in ert lag och väljer själv vilken Entrébiljett ni vill lösa till Boda Borg där ni kan välja mellan 2 eller 5 timmars biljett. Oavsett vilken biljett ni väljer så pågår tävlingen i 2 timmar. Tävlingen startar alltid vid ankomst.

2. Anmäl ert lag vid ankomst för deltagande av tävlingen och få Cupstämpelkort där hela ert lag samlar så många Boda Borgsstämplingar som möjligt. Varje Quest (bana) är poängsatt.

3. Lämna in ert cupstämpelkort innan tiden är slut. Detta lämnas till tävlingsledningen som finns i receptionen på Multi Challenge. Har ni valt en 5 timmars biljett kan ni ändå fortsätta questa efter tävlingstiden är slut. 

Regler:
För att kvalificera sig till Bodacupen behöver fotbollslaget delta i storsjöcupen 2024 vilket kontrolleras innan vinnaren utses.

Det är godkänt om hela eller endast delar av laget är med och tävlar. Men laget får endast vara med och tävla vid ett tillfälle. 

Vi går även igenom tävlingsreglerna på plats.

Pris:

5 timmar:      265 kr (rekommenderas vid ett första besök)

2 timmar:      200 kr

Vinnare Boda Cupen 2024: 1:a placering: IFK Östersund P15

Vinnare av 20 kg Lösviktsgodis: Lierne Lierne G14

Boda Borg – Experience the quest!
Boda Cupen Logo

CUPTABELL – TOTALPOÄNG

In collaboration with Storsjöcupen – International youth tournament.

Pos Lag
1. IFK Östersund P15
2. Lierne IL J14
3. SFK Steinkjer
Delad 3:e plac Lierne J12
4. Skognil J15

Onlinebokning